Novo! vila snežnik vrnjačka banja

Vila Snežnik Vrnjačka Banja

1,500.00 RSD 999.00 RSD

Nema na stanju

Kraći opis

Vila Snežnik se nalazi na samoj promenadi u mirnijem delu, nadomak parka, mineralnih izvora (Jezera i Snežnika), na 100 metara od vile nalazi se olimpijski bazen.

Nema na zalihama

Vila Snežnik, Vrnjačka Banja,  se nalazi na samoj promenadi u mirnijem delu, nadomak parka, mineralnih izvora (Jezera i Snežnika), na 100 metara od vile nalazi se olimpijski bazen.

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem kao i apartmani. Sve sobe imaju  kupatila sa tuš zavesom ili kabinom, kablovsku TV. Zamena posteljine i peškira je na 4 dana. Objekat ima recepciju u lobiju, kutak za čitanje sa  bibliotekom i TV-om, ali i kafe baštu gde u prelepom ambijentu uz šum Vrnjačke reke, ispod stoletnih lipa možete uživati uz piće.
Ovaj deo promenade je poznat po mnogim dobrim restoranima koji se nalaze u neposrednoj blizini Vile Snežnik gde gosti vile mogu koristiti uslugu ishrane.
Vila Snežnik ima dugu tradiciju, u njoj je boravila često Desanka Maksimović, gde je u hladu lipa stvarala neka od svojih najboljih dela.
Vila Snežnik za vrelo leto u Vrnjačkoj Banji! Detalje vile možete pogledati na linku http://www.barcino.travel/smestaj/vrnjacka-banja_69/vila-sneznik_513.html
  • 1 osoba može kupiti više vaučera
  • OBAVEZNA JE NAJAVA U AGENCIJI PRE KUPOVINE VAUČERA
  • cena je samo za najam sobe po osobi. U pitanju je 1 noćenje u 1/2 sobi. Ukoliko želite više noćenja doplata je na licu mesta.
  • uslovi za decu: do 2 god. u 1/2 sobi sa roditeljima besplatno, preko 2 god. ima svoj ležaj i plaća punu cenu vaučera.
  • u cenu aranžmana je uračunato: smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 1 noćenja
  • u cenu aranžmana nije uračunato: boravišna taksa po odluci SO Vrnjačka Banja, autobuski prevoz, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.
  • strukture su od 1/2 do 1/6 studio/apartman/duplex. 

Utisci

Još uvek bez utisaka.

Be the first to review “Vila Snežnik Vrnjačka Banja”